L'ànim de fer aquest blog és poder transmetre en imatges el què m'ofereix la natura en el lloc i el moment, que difícilment es pot repetir. Les meves imatges no tenen cap esperit de ser millors ni pitjors, senzillament són testimonis d'aquests espais que m'omplen i em fan sentir millor. Poder-les oferir als que en gaudeixin, i compartir el què senzillament ens poden dir.
Aquest blog té com a objectiu la senzillesa.

30 de maig 2013

RECORDANT ELS ALTRES COLORS

12 al 15 d'Octubre de 2011


 Camí del Pla de Bohavi


Vam voler veure el groc dels bedolls, els rogencs dels faigs i la tranquil·litat de la tardor al nostre Pirineu Lleidatà. Una primera jornada, passejant i gaudint d'un fantàstic recorregut cap al Pla de Bohavi, uns autèntics jardins a plena natura que ens donaven ganes de parar, escoltar i sentir.

Estany i Agulles d'Amitges

Perseguint l'isard a Amitges

Gaudint de la companyia matinera dels Trencapinyes

El segon dia, després d'un bon repòs al càmping familiar d'Espot enfilàvem ben d'hora una bona caminada per anar a fer el pic de Ratera. L'encant del recorregut ens feia entretenir i gaudir de ple, tant que al final...... a córrer per no perdre el taxi de tornada. 

Cim de ratera


Mosaic de colors a l'Estany de Ratera
La tercera jornada a la Vall d'Aran per passejar i repostar als carrers de Vielha. L'endemà visitem un lloc emblemàtic com els Güells de Joeu i l'Artiga de Lin.

Camí de Bohí fent parada per dinar a la cara sud del túnel de Vielha i després berenar amb més colors i uns quants ceps per sopar. 
L'últim dia ens esperava un recorregut per Aigües Tortes fins l'estany Rodó, fent una llarga parada en un dels espais que anomeno màgics, per la força i satisfacció que transmeten (l'Estany Llong).
Estany Llong... Estany Llong... Estany Llong... Estany Llong...

Estany Rodó

Amb força saliva dolça tanquem una estada on el temps, els entorns i les ganes ens han fet costat..........

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada